Algmeen

€ 20.000,- voor Toon Hermans Huis Venlo

sponsoren en donateurs

Waar doen we het voor? Cops4Cancer zamelt geld in voor het KWF Kankerbestrijding en het

Toon Hermans Huis in Venlo.

Op 1 en 2 september 2016 beklimmen we de Mont Ventoux tijdens het Grootverzettegenkanker.

Acties

Teampagina Grootverzettegenkanker

Vrijdagavond 4 november was de eindmanisfestatie van de Stichting Mont Ventoux.

De totaalopbrengst van editie 2016 bedroeg € 887.561.

Ger Spee kreeg voor zijn Toon Hermans Huis in Venlo een cheque overhandigd ter waarde van € 20.000.

Een geweldig resultaat waar wij met Cops4cancer een groot aandeel in hadden.

Foto's editie 2016

Een prachtig fotoalbum van Cops4cancer 2016 in Frankrijk staat op:

https://myalbum.com/album/yKwFzp5inynQ

De foto's zijn gemaakt door onze "teamfotograaf"Jo Adriaens.

Eindstand Cops4cancer 2016: €31.680,89

Het eindbedrag wat we met het team Cops4cancer in 2016 bij elkaar hebben gebracht is maar liefs € 31.680,89. Dit is het hoogste bedrag in 5 jaar Cops4cancer. Een resultaat waar we trots op mogen zijn. Met dank aan alle donateurs, sponsoren en deelnemers aan onze acties.

America Amuseert. Eén van de laatste acties van Cops4cancer vindt plaats in America.

Kijk hier voor meer informatie.

Superactie van Isa

Isa van de Openbare Jenaplanschool de Omnibus in Baarlo heeft wafels gebakken voor het goede doel. Wij van Cops4cancer worden heel blij van dit soort acties, geweldig! Dankjewel Isa.

Dit schrijft ze aan ons:

"Hallo,

Ik ben Isa en ik ben 8 jaar. Voor een opdracht op school heb ik wafels gebakken. Het geld wat ik daarmee bij elkaar heb gekregen heb ik in het potje voor het Toon Hermanshuis gedaan. Ik vond het fijn om dit aan een goed doel te geven.

Groetjes Isa"

De Gardebar steunt Cops4cancer

We gaan de avondvierdaagse lopen in Panningen als groep Cops4cancer en iedereen mag meelopen met een inleg van 10 euro (2,50 euro per dag) aan sponsorgeld.

De inschrijfkosten voor de avondvierdaagse zijn 5 euro en uiteraard voor ieders eigen rekening. Data 22,23,24 en 25 juni.

De Gardebar in Panningen wordt onze uitvalsbasis en zijn hebben diverse activiteiten opgezet voor het verzamelen van sponsorgeld!

 

Muizenactie

De muizenactie van Hillie Princen was een succes. Ze had alle muizen (24 voor 5 euro per stuk) in een dag verkocht! De ijverige haakster is weer aan de slag en er volgen nog meer muizen!

Grote benefietavond Cops4cancer op 9 juni.

SV OXALIS RUIM € 250 VOOR GOEDE DOEL

Peter Hermans, eigenaar van kinderdagverblijf Monki in America en sponsor van SV Oxalis E2 en F1, organiseerde 2 april een spinningmarathon om geld op te halen voor twee goede doelen: KWF en het Toon Hermans Huis Venlo.

 

Maar ook ontstonden er spontaan vanuit diverse teams acties: de Pupillen E2 tijdens hun wedstrijd op 9 april met het spelletje dobbelsteendoelen geld ingezameld. Hiermee doneerden de meiden ieder een klein geldbedrag uit hun spaarpot aan het goede doel, in totaal 55 euro. Pieter Coumans van PCA uit Horst deed hier spontaan nogmaals 100 euro bij.

 

De Senioren 1 & 2 hebben tijdens de wedstrijden op zondag 10 april tegen een kleine vergoeding koffie, thee verkocht. Dit heeft € 90 euro opgeleverd voor het goede doel. De dames zullen de komende thuiswedstrijden ook koffie en thee schenken. De gehele opbrengst gaat uiteindelijk naar Cops4cancer

Goede doel gekoppeld aan toernooi

Tijdens het Springze Volleybal Toernooi op 29 mei wordt een Tombola gehouden met allerlei leuke prijzen. De lootjes worden ter plekke verkocht

Een gedeelte van de opbrengst van deze tombola zal ten goede komen aan een Cops4cancer.

De organisatie is hiervoor benaderd door Axl Schobben.

 

NPB Limburg steunt Cops4Cancer

Indoor cycling "samen naar de top"

Samen naar de top, virtueel onder begeleiding van Peter Hermans met muziek van o.a. AC/DC, The Scene, U2 en nog veel meer! Dé kans om voor €5,- kennis te maken met deze sport en tegelijkertijd het goede doel te steunen.

Zaterdag 2 april, tussen 10:00 en 14:00 uur in blokken van

1 uur. Locatie: Fitklup Horst, Expeditiestraat 10 in Horst. S.v.p. even van te voren aanmelden: 077-3743718

Paaseierenactie

Steun het Toon Hermans Huis Venlo en KWF. Koop lekkere verse gekleurde paaseieren bij eenteamlid van Cops4Cancer. Neem contact op met een van de teamleden of geef uw bestelling door via: teamcops4cancer@gmail.com

Te koop: Zelfgemaakte gelukspoppetjes, vlinders of labeltjes.

Uiteraard is de opbrengst voor KWF en Toon Hermans Huis Venlo. Meer info....

Team66: € 4.028 voor Cops4Cancer!

In totaal hebben Sylvia en Wieland maar liefst een bedrag van 4027,85 euro opgehaald met de Scancoverytrail en daar zijn ze terecht bijzonder trots op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is Sylvia en Wieland als Team66 van de Scancoverytrail gelukt om, onder barre omstandigheden en de koudste dag ooit gemeten in Lapland van min 46 graden!, de Noordkaap te bereiken.

Het was een avontuur om nooit te vergeten waarbij Team66 een van de teams was die zonder brokken deze 7500 km heeft afgelegd.

 

RTL 7 doet op 7, 14 en 21 februari van 16.30 tot 17.30 uur verslag van de Scancoverytrail 2016.

Het team van Cops4Cancer haalt op 3 en 4 september 31 maal de top tijdens het grootverzettegenkanker 2015.

 

Indrukwekkend, emotioneel, supergaaf, gezellig, te gek.

Het grootverzettegenkanker 2015 was het allemaal. En met z'n alle hebben we maar liefst € 23.471 ingezameld voor het KWF kankerbestrijding en Toon Hermans Huis Roermond. Alle sponsoren, donateurs en ondersteuners heel veel dank.

Foto's zeggen meer dan woorden daarom alvast een kleine impressie van deze editie. Binnenkort volgen meer foto's en filmpjes.

Cops4Cancer goede doel in ScanCoveryTrial 2016

 

ScanCoveryTrial 2016 is een achtdaags auto avontuur kris kras door het prachtige Scandinavië. Van zondag 3 januari t/m zondag 10 januari 2016 gaat de 6e editie van start! Politiemedewerkers Wieland en Silvia Hahnraths van de eenheid Limburg nemen deel aan de ScanCoveryTrial in 2016 en hebben Cops4Cancer als goed doel aan deze reis gekoppeld. Lees meer