Cops4cancer

COPS4CANCER

 

Cops4Cancer is een initiatief van enkele medewerkers van de politie Limburg om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en kankerbestrijding. Om deze inzameling kracht bij te zetten beklimmen elk jaar deelnemers de Mont Ventoux in Frankrijk.

 

Het doel

Samen zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Vijf mensen per uur overlijden aan kanker. Onderzoek werkt. Onze droom is dat we niemand meer verliezen aan deze verschrikkelijke ziekte.

Daarnaast steunt Cops4Cancer elk jaar een lokaal Limburgs doel.

 

De inspanning

De inspanning is tweeledig! Iedere deelnemer zal zich moeten inspannen om minimaal €400,- bij elkaar te verzamelen om daarna de lichamelijke inspanning te mogen uitvoeren. Fietsend, hardlopend of lopend de Mont Ventoux bedwingen, de kale berg die als een eenzame reus verrijst in het zacht glooiende landschap van de Provence.

 

Steunen

Wij zouden het super vinden als U ons, Cops4Cancer, ook dit jaar wilt steunen.

Dit kan door deel te nemen aan onze acties of door geld te doneren op onze actiepagina op www.grootverzettegenkanker.nl via de button 'Steun Ons' (Deze moet nog opnieuw in werking worden gezet).

 

Ons motto is:

''Normaal telt iedere seconde, nu telt iedere euro''

 

U kunt natuurlijk ook sponsor worden. Neem hiervoor contact op met een van de teamleden of stuur een e-mail naar teamcops4cancer@outlook.com.

 

Staat U ook op tegen kanker? OPGEVEN IS GEEN OPTIE!